Hvem er vi?

Michael er søn af forhenværende smedemester Helge Gaard. I en meget tidlig alder begyndte Michael at udvise interesse for smedefaget. Det har altid ligget i kortene, at Michael skulle overtage sin fars virksomhed - hvis han ønskede det. I stedet valgte Michael at opkøbe virksomheden og drive den videre på egen vis, men fortsat med fokus på dansk håndværk af høj kvalitet. Det dannede grundlaget for MH Staalgaard ApS tilbage i 2017.

Virksomheden startede i Horbelev på Falster, men med tiden blev rammerne for trange, da nye og større opgaver kom til. I 2020 flyttede MH Staalgaard ApS til større lokaler på Klostervej i Nysted på Lolland. Det har givet en mere effektiv produktion.

I dag beskæftiger vi 5-10 medarbejdere. Til sammen har vores medarbejdere over 100 års erfaring inden for smedebranchen, hvorfor vi lægger stærkt vægt på gamle dyder med anvendelse af moderne metoder. Vi er en virksomhed i stor vækst og med flere stærke samarbejdspartnere - heriblandt bygherrer, rådgivere og beregnere.

I dag kan vi tilbyde alt arbejde i jern, metal og rustfrit stål i udførelsesklasserne EXC2 og EXC3, samt CNC pladebearbejdning.

Vores varemærke er specialfremstillede, kvalitetssikre stålkonstruktioner til både erhvervskunder og privatkunder.

Kontakt os for et tilbud